Doggysex mijn favorietje sexstandje

Doggysex mijn favorietje sexstandje

Linda18

19 jarige vrouw op zoek naar een man uit Zuid Holland

Afkomst Zuid-Holland
Postuur Normaal
Gewicht 64KG
Lengte 173CM
Ik heb interesse in
  • Beffen
  • Buitensex
  • Ongeremde Sex
  • Orale Sex
  • Standje 69

Doggysex mijn favorietje sexstandje

Doggysex is veruit mijn favoriete sexstandje. Ik vind het oneindig geil om op mijn handjes en knietjes plaats te nemen en dan mijn billetjes een beetje omhoog te kantelen, waarna jij je harde pik diep naar binnen laat glijden, liefst afwisselend in mijn beide gaatjes. Doggysex heb ik al een hele tijd niet meer gedaan. Mijn vorige partner moest sowieso niets van anaal weten en verder neukten we altijd in het missionarisstandje, wat na verloop van tijd ook best wel wat begon te vervelen. Waarom ik doggysex zo lekker vind? Omdat het zo dierlijk geil is, ik voel me dan bijna een teefje als ik op die manier geneukt word. En je kunt je pik ook echt heel diep in me stoten en het tempo enorm hoog opvoeren. Allemaal pluspunten. Net als dat ik het enorm fijn vind dat je mijn gaatjes dan kunt afwisselen, wat niet kan in het missionarisstandje. Voor mij is het dus echt een voorwaarde dat je dit lekker vindt of tenminste eens zou willen proberen. Als je alleen saaie standjes wilt doen, dan moet ik je dus helaas teleurstellen. Of je zou je me moeten weten te overtuigen dat jij toch iets spannends kan maken van die saaie standjes. 🙂 Mijn eerste ervaring met doggy was trouwens toen ik 15 was en ik ben toen ook doggy ontmaagd. Ik denk dat dat niet zo vaak gebeurd, maar mijn toenmalige vriendje wilde me volgens mij eerst alleen maar masseren en uiteindelijk drukte hij zo zijn pik diep in mijn kut, wat direct een ongelofelijk fijn gevoel was. Achteraf gezien ben ik blij dat het zo is gegaan en dat mijn eerste sex doggysex was, want ik maakte me zorgen over bloed en pijn, maar het gebeurde plots en het was alleen maar fijn en ik had dit nooit willen missen! Graag hoor ik van je, wil de komende tijd veel met je delen en wees niet bang dat ik het alleen maar bij doggysex wil houden hoor, want als jij me kan overtuigen van andere lekkere dingen in bed, dan ben ik echt de moeilijkste niet!

contact opnemen